LenaMaria har speciale i bogdesign, udvikling af undervisningsmaterialer samt skabelse af visuelle identitetsprogrammer til større lærebogssystemer. Blandt andre kompetecer kan nævnes: emballagedesign, kampagner & events, kataloger og foldere, magasinlayout, messestande, vejledninger og årsrapporter.

LenaMarias historie går tilbage til reklamebranchen, hvor hun arbejdede kommercielt med brands og virksomheds-dna, efterfulgt af en række ansættelser på københavnske tegnestuer, hvor arbejdet primært var rettet mod de danske forlag. I 2002 startede hun firmaet La Loba Design med det formål, at bruge sin viden og ekspertise fra de to brancher til at etablere sig som selvstændig. Det blev til mange år med samarbejder omkring produktion og udgivelser af bøger til den danske forlagsbranche.

Idag arbejder hun fortsat bredt med visuel kommunikation, til både print og online, for små og større virksomheder.

For LenaMaria handler det om, at skabe enkle og helstøbte løsninger. Resultater som skiller sig ud fra mængden af andre konkurrerende produkter – med en klar og stærk signalværdi. Løsningerne skal være tro mod indholdet samt understøtte og visualiserer budskabet på en ærlig og troværdig måde.

lenamaria_foto

“Min største opgave som grafisk designer er,

at hjælpe med at fortælle historien på levende vis

– med en vis portion æstetik og skønhed oveni.”

Lena Maria